Isegrimhoeve

ISEGRIMHOEVE

Mijn naam is Sandra Mattheijssen en ik woon samen met mijn partner, Peter Kuhn, in Zuiddorpe.

Wij hebben een moderne relatie. Ik werk fulltime en Peter zorgt voor het reilen en zeilen thuis met de hondjes. Voor ons een ideale situatie.

Ik ben tevens in het bezit van het diploma Kynologisch instructeur van de Raad van Beheer. Ik ga regelmatig naar bijscholingen en seminars: oa. Bart Balon (2012), Tobias Olynek (2015), Ronny van den Berghe (2016), Monique Bladder (2016), Dick Staal (2017), Gabina Macounova (2017).

Af en toe  fokken wij met veel liefde en toewijding een nestje dobermanns. De ouderdieren zijn getest t.a.v. veelvoorkomende gezondheidsaandoeningen bij de dobermann.
De pups  groeien op binnen ons gezin. Wij doen er alles aan om de pups  een goede start te geven vooraleer ze naar hun nieuwe gezin gaan.
We zijn gevallen voor dit ras i.v.m. hun schoonheid (elegantie) en minstens even belangrijk: hun karakter.

Wij fokken met werklijnen, waarbij de honden de juiste werkdriften bezitten om te kunnen werken voor hun baas. Onze honden hebben veel temperament waardoor het belangrijk is dat de honden genoeg actief gestimuleerd worden om hun energie kwijt te kunnen. Zowel als op lichamelijk als mentaal vlak.

Hun enthousiasme, warmte en intelligentie maken ze tot een uitstekende gezinshond.
Voor de Dobermann staat het gezin op nummer 1.
Wel belangrijk blijft natuurlijk de opvoeding van de hond.

Bekijk de website